• Cosul este gol
Creare cont |

Cum Cumpar

Cum cumpar?

1. ONLINE -In primul rand, trebuie accesata categoria dorita. Aceasta se poate face accesand unul din link-urile din partea stanga a site-ului (Ex: dozatoare sapun  (http://www.dispensere-uscatoare.ro/dozatoare-sapun-1/ )) . Apoi se alege produsul dorit, acesta poate fi adaugat in cos prin butonul respectiv.

Puteti sa procesati comanda daca doriti sa achizitionati doar acel produs, insa puteti continua cumparaturile daca doriti sa achizitionati si alte produse de pe site-ul nostru. Din cosul din centrul paginii sus puteti accesa oricand cosul de cumparaturi si finaliza comanda.  Aici puteti cumpara direct fara a crea un cont , creand un cont nou sau  complectand cu datele de facturare si cele de livrare si apoi puteti alege metoda de plata.

  Aveţi la dispoziţie 3 mijloace de plata, dumneavoastra alegeti care vi se potriveşte cel mai bine:
# puteţi plăti cu numerar la sediul nostru sau puteti plati persoanei care efectueaza livrarea din partea S.C.Marco Production S.R.L.
# puteţi plăti ramburs.
# puteţi plăti prin transfer bancar –  prin Internet Banking sau Ordin de Plata procesat de banca.

Dupa ce ati incheiat adaugarea produselor apasati butonul „finizalizare comanda”. 

Pentru a utiliza instrumentele de plată bancare, în dreptul beneficiarului folositi următoarele date:
Beneficiar: S.C. MARCO PRODUCTION S.R.L.
Nr. Ordine in Registrul Comertului: J40/1630/1997
Cod Unic de Înregistrare: RO 20828157
Sediul: Str. Lotrioara , nr 3, sector 3 , Bucuresti
Banca: Transilvania , Sucursala Obor
Cont IBAN (ROL): RO96BTRL04401202N58984XX

2. TELEFONIC – Dupa ce v-ati hotarat ce produs sa achizitionati, puteti cere mai multe detalii si chiar sa plasati o comanda, fara a urma toata procedura de achizitie online. Nu trebuie decat sa apelati la unul din numerele:

Tel: 0766.638.967 sau 0735.877.686
Fix: 021.252.65.17

3. PLASATI COMANDA PRIN E-MAIL – Daca nu doriti nici sa sunati si nici sa va creati cont dar sa existe ceva negru pe alb , puteti plasa o comanda trimitand un mail la adresa comenzi@dispensere-uscatoare.ro . Mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii : datele de facturare, adresa de livrare , persoana de contact , numar de telefon, produsul si cantitate dorita .

4. VENITI LA PUNCTUL DE LUCRU – Daca nu ati fost convins de prezentarea produsului de pe site-ul nostru, puteti veni la punctul nostru de lucru din Strada Ticus,  nr. 8 ,  (Piata Salajan / Scoala de Soferi Ilioara), unde puteti vede si ridica produsele .
ATENTIE : – trebuie neaparat sa sunati inainte pentru ca produsul pe care il doriti dvs sa va fie adus de la depozitul central